Werkwijze

Na het indienen van uw offerte nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Via deze weg gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn en nemen we al uw wensen door. Voordat de offerte wordt opgesteld zal Clean-ing bij u de aanvraag bezichtigen. Via deze manier kunnen wij een juiste indicatie maken van de vrijblijvende offerte. Aan de hand daarvan kunt u uw beslissing maken.

Voor het reinigen van uw exterieur gebruiken wij osmosewater. Dit wordt gemaakt door middel van kraanwater door verschillende filters te laten lopen. Daardoor wordt residu zoals kalk verwijderd uit het water. Hierbij voegen wij milieuvriendelijk glansmiddel toe, waardoor uw ramen en houtwerk vlekvrij opdrogen waardoor er een beschermlaag wordt gecreëerd. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het vuil wordt afgestoten, waardoor u lang van uw resultaat kunt genieten.

Met onze 9 meter lange telescopische stelen met borstel en pad kunnen wij in bijna al uw wensen voorzien. Indien de werkzaamheden hoger liggen kunnen we gebruik maken van een hoogwerker.

Waarom meer dan 500+ tevreden klanten zo blij zijn met ons werk?

Clean-ing levert kwaliteit werk. Dat is wat we vaak horen van mee dan 500+ tevreden klanten.

Ann Gorter
Lees verder
De ramen schoongemaakt en het houtwerk van het hele huis gereinigd. Supernetjes en de gemaakte afspraak keurig netjes nagekomen. Hier hebben we wat aan!
Erica de Vries
Lees verder
Sjors komt eens per 2 maanden bij ons (en een aantal buren) de ramen en het houtwerk schoonmaken. We zijn erg blij met hem! Altijd vrolijk en gezellig en levert goed werk af 👍
Milan Beijdorff
Lees verder
Deze jonge ondernemer verstaat zijn vak prima! Werkt netjes, super vriendelijk, en informeert je op een eerlijke manier over een goed advies, en wat het beste is voor jou huis.

Bedankt voor uw offerte aanvraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bekijk onze pakketten

Voor meer voordeel en gemak!